Workshop: Initiatie voetreflexologie

€ 150.00 incl.
€ 123.97 excl. BTW

Workshop: Initiatie voetreflexologie

Tijdens deze workshop krijg je een grondige inleiding in voetreflexologie. Maar belangrijker nog, je zult volop experimenteren en de kunst eigen maken. Na deze dag kun je al een korte behandeling geven aan jezelf, vrienden of familie, waarmee je diverse kwaaltjes kunt verlichten.

€ 150.00 incl.
€ 123.97 excl. BTW

In detail

Je voeten zijn de spiegel van je hele lichaam. Elk orgaan heeft een specifieke zone op je voeten. Door deze zones te masseren, bevorder je de doorbloeding in het bijbehorende orgaan, stimuleer je de lymfestroom en energiestroom, en help je je lichaam om afvalstoffen efficiënter af te voeren. Dit verbetert de werking van het betreffende orgaan.

Je linker- en rechtervoet vertegenwoordigen respectievelijk je vrouwelijke en mannelijke aspecten. De linker voet weerspiegelt je emoties en je onderbewuste (yin), terwijl de rechtervoet staat voor rationaliteit, bewustzijn en praktische zaken (yang).

Blokkades voelen aan als kleine of grote kristallen. Bovendien kun je via de voeten de karaktereigenschappen van mensen aflezen, vaak ook aan de vorm van hun tenen. Dit wordt ook wel "tenen lezen" genoemd. In combinatie met je intuïtie kun je veel over de persoon ontdekken die je behandelt. Klanten zijn vaak verbaasd over de inzichten die je met hen deelt.

Voetreflexologie is niet alleen een fysieke behandeling, maar ook een energetische ervaring die diepgaande veranderingen teweegbrengt bij mensen. Door regelmatig voetreflexologie te ondergaan, zul je merken dat alles soepeler stroomt in je lichaam, zowel op fysiek als mentaal vlak. Het vormt vaak een waardevolle aanvulling op medische behandelingen voor uiteenlopende aandoeningen.

Voeten onthullen veel over een persoon, soms dingen die je al weet, maar ook verborgen aspecten waar je nog nooit bij stil hebt gestaan. Je kunt aan iemands voeten zelfs afleiden hoe goed ze in hun vel zitten, hoe ze met emoties omgaan en of ze goed geaard zijn. Het is geen toeval dat men zegt: "Laat me je voeten zien, en ik vertel je hoe het met je gaat..."

Mee te brengen:
2 grote badhanddoeken
2 middelgrote handdoeken 
Een kussentje 
Een fleece deken
Dikke sokken of slippers.
Een hoeslaken 1 persoon

 

Voorkennis van pedicure of voetreflexologie is niet nodig. Dus iedereen die de heilzame werking van voetreflexologie wil leren kennen is welkom

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Theoretische kennis over voetreflexologie.

Voelen

Praktische oefeningen

Annelies
Snellings

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.