Wellness-gelaatsverzorging bij mensen met kanker en zorgvragers

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Wellness-gelaatsverzorging bij mensen met kanker en zorgvragers

Zorg jij graag voor het welzijn en welbehagen van anderen? Als schoonheidsspecialiste kan je nu een nog grotere professionele ondersteuning bieden aan mensen met kanker en zorgvragers door deze opleiding te volgen.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

De Wellness-gelaatsverzorging bij mensen met kanker en zorgvragers is een unieke kans om de taal van het aanraken/verzorgen te combineren met een vakkundige wellness-gelaatsverzorging en een luisterend oor. Dit alles zal een positieve invloed hebben op het algemeen welzijn en welbehagen van de kankerpatiënten.

Zelf mee te brengen naar de lessen:

3 grote handdoeken
hoeslaken
2 gastendoekjes
Professionele salonproducten
Massageolie

Schoonheidsspecialisten

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Tijdens deze intensieve opleiding van 10 sessies van 3 uur maak je kennis met kanker in al zijn aspecten en leer je wat kan en mag bij het verzorgen van de huid bij kankerpatiënten. Daarnaast zal je de specifieke massagetechnieken van het gelaat, handen en voeten aanleren om zo de wellness-gelaatsverzorging tijdens en na de behandeling van kanker op een veilige en professionele manier te kunnen uitvoeren.

Dankzij deze opleiding kan jij als schoonheidsspecialiste een grote bijdrage leveren aan het welzijn van mensen met kanker en zorgvragers. Schrijf je nu in en ontdek hoe jij kan bijdragen aan hun genezingsproces en hen een moment van rust en ontspanning kan bieden.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.