Voltijdse dagopleiding Frontend developer

€ 1365.00 incl.
€ 1128.10 excl. BTW

Voltijdse dagopleiding Frontend developer

Als frontend developer ben je verantwoordelijk voor het programmeren van de visuele en interactieve aspecten van een website of applicatie. Je doet dit met programmeertalen zoals HTML, CSS en JavaScript om ervoor te zorgen dat de gebruikersinterface goed functioneert. Met de toenemende vraag naar web- en applicatie-ontwikkeling voor nieuwe technologieën, zoals het Internet of Things (IoT) en Virtual Reality (VR) is de vraag naar frontend developers met kennis van deze technologieën steeds groter. Iets voor jou?

€ 1365.00 incl.
€ 1128.10 excl. BTW

In detail

Frontend Developer is een uitdagende en dynamische rol die voortdurend in ontwikkeling is. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van websites en applicaties vanaf de conceptfase tot aan de implementatie en het onderhoud. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars en ontwerpers om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring van de website of applicatie optimaal is. Je werkt voornamelijk met webtechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript om ervoor te zorgen dat een website of applicatie er goed uitziet en goed werkt.

Het is een uitdagende en dynamische rol die voortdurend in ontwikkeling is, met veel mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Als je een creatief persoon bent met een passie voor technologie en een talent voor probleemoplossing, dan is frontend development wellicht iets voor jou.

Technologie en stacks
Ben je al wat thuis in de developmentwereld? Ontdek dan hier welke stacks we gebruiken in de opleiding Frontend Developer:

  • MongoDB
  • AngularJS (de populairste javascriptstack in België), Vue, React
  • ExpressJS
  • NodeJS
  • Bootstrap en TailwindCSS (css frameworks)

BYOD (Bring Your Own Device): om aan deze opleiding te kunnen deelnemen, breng je je eigen laptop mee: een standaard recent Windows (vs.10 of 11) of Mac (Intel of M1) toestel. Minimum 8 GB RAM, maar 16 is aangeraden. Hoe meer RAM, hoe beter. Kies je voor Apple, dan is een M1 Macbook Air reeds geschikt. Een oudere Macbook Air met Intel-cpu is niet toereikend. Indien mogelijk, kies dan voor een minimum schermgrootte van 15". Dit is geen verplichting, maar het werkt comfortabeler dan een 13"-scherm. Een tweede, externe monitor thuis is ook geen overbodige luxe.

Je werkt volledig digitaal, dus een degelijke pc-vaardigheid (vlot kunnen werken met Windows, Word en Excel) is vereist. Een gezonde interesse in de informaticawereld en computertechniek helpt je snel op weg. Je spreekt een vlot mondje Engels, de vaktaal in de IT.
Motivatie, inzet en bereidheid om na de lesuren thuis te werken en te leren zijn nodig om deze opleiding succesvol af te leggen.

IN DAGOPLEIDING duurt de opleiding Frontend Developer +- 5 maanden (september tem februari):

DEEL 1:
Frontend Developer niveau 1
  Leren programmeren (11 sessies)
  Databanken (12 sessies)

Frontend basis:
  HTML (8 sessies)
  CSS (6 sessies)
  Framework html/css (4 sessies)
  Javascript basis (8 sessies)
  Praktijk Javascript (6 sessies)
  Groepswerk 1 - Frontend) (3 sessies)

DEEL 2
Frontend Advanced:
  Advanced frontend (10 sessies)
  Architectuur frontend (8 sessies)
  Javascript framework (13 sessies)
  Praktijk javascript framework (8 sessies)
  Praktijk Frontend developer (7 sessies)
  REST api  (deel frontend )(5 sessies)
  Security (deel frontend) (6 sessies)
  Groepswerk 2 - Frontend (3 sessies)

Eindproef Frontend developer (1 sessie)

Ondernemerschap (30 sessies)
Tijdens de lessen ondernemerschap wordt jouw ondernemingszin doorheen het cursusjaar geprikkeld en gestimuleerd. Het opleidingspakket bestaat uit o.a. personal branding, digital marketing, financiële inzichten, verkoop, opstartformaliteiten. Ontdek de ondernemer in jezelf en test je potentiële business idee meteen in de praktijk, begeleid door ervaren ondernemers.

Slagen voor alle onderdelen van eenzelfde niveau is noodzakelijk om naar een hoger niveau te kunnen gaan. Bij het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een getuigschrift Frontend Developer.

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 1128.10 excl. BTW
€ 1365.00 incl.
+ Handboeken
€ 47.17 excl. BTW
€ 50.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 20.66 excl. BTW
€ 25.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 1195.93 excl. BTW
€ 1440.00 incl.

Besparingen

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. Meer info & voorwaarden.

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - STEM

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 956.74
  • KO** € 837.15

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.