Van cake tot biscuit-taart

€ 130.00 incl.
€ 107.44 excl. BTW

Van cake tot biscuit-taart

Laat je culinaire creativiteit bloeien en word een meester in de kunst van het bakken, van heerlijke cakes tot verfijnde biscuit-taarten.

€ 130.00 incl.
€ 107.44 excl. BTW

In detail

Deze cursus is ontworpen voor zowel enthousiaste beginners als ervaren bakkers die hun vaardigheden willen verfijnen en hun repertoire willen uitbreiden naar de heerlijke wereld van biscuit-taarten.

Waarom deze opleiding?

Diverse Vaardigheden: Leer de basisprincipes van het bakken van perfecte cakes en ontwikkel geavanceerde technieken voor het maken van lichte en luchtige biscuit-taarten.

Creatieve Decoratie: Ontdek decoratietechnieken die je gebak omtoveren tot ware kunstwerken. Leer werken met verschillende glazuren, fondant en andere decoratieve elementen.

Smakelijke Variaties: Experimenteer met verschillende smaakcombinaties en vulmethoden om unieke en verrukkelijke taarten te creëren die zowel het oog als de smaakpapillen aanspreken.

Professionele Tips: Profiteer van de expertise van ervaren patissiers die je begeleiden bij elke stap, van het kiezen van ingrediënten tot het presenteren van je meesterwerken.

Wat kun je verwachten?

Hands-on Baklessen: Duik in praktische baklessen, waarbij je zelf aan de slag gaat met het maken van cakes en biscuit-taarten onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Culinaire Inspiratie: Laat je inspireren door de nieuwste trends in bakken en ontdek innovatieve ideeën om je taarten te verbeteren.

(toekomstige) bakkers, patissiers, traiteurs, restaurantuitbaters,... Er is geen voorkennis vereist.

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 107.44 excl. BTW
€ 130.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 33.06 excl. BTW
€ 40.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 140.50 excl. BTW
€ 170.00 incl.

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Jan
Dupont

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.