Introductie oncologisch voetverzorger

€ 95.00 incl.
€ 78.51 excl. BTW

Introductie oncologisch voetverzorger

In 2014 kregen 67.820 mensen in België de diagnose kanker. Dat zijn gemiddeld 186 mensen per dag.De overlevingskansen na de diagnose van kanker zijn de voorbije jaren licht toegenomen. Mensen met kanker overleven langer maar door de ziekte en de behandeling komen er vaker voetproblemen voor,  zoals huid- en nagelaandoeningen. Ook nog vele jaren nadat de behandeling beëindigd is, kunnen er voetproblemen opduiken.

€ 95.00 incl.
€ 78.51 excl. BTW

In detail

Het belang van goed opgeleide voetverzorgers is onontbeerlijk. Een voetverzorger moet de problemen kunnen herkennen en op een juiste en vooral veilige manier behandelen zodat de patiënt zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Daarnaast moet de voetverzorger communicatief in staat zijn om op een professionele manier om te gaan met de patiënt.
Communicatie met de arts of het oncologisch behandelteam is ook belangrijk zodat eventuele opmerkingen/bezorgdheden kunnen teruggekoppeld worden.

SYNTRA wilt met de kwalitatieve bijscholing tot oncologisch voetverzorger mee bijdragen aan de professionalisering van het beroep zodat degelijke behandelingen van patiënten gegarandeerd worden.  

Plaatsen voor deze bijscholing zijn zeer beperkt. Tijdens deze introductie krijg je als eerste de kans om je in te schrijven.

Gespecialiseerde voetverzorgers en podologen.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?
  • De ziekte kanker
  • Neuropathie
  • Behandeling
  • Informatie over de bijscholing 

Lucia
Vermeulen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.