Hoeknaadlasser MIG/MAG Basis

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Hoeknaadlasser MIG/MAG Basis

Bedrijven zijn constant op zoek naar gecertificeerde lassers.  Lasser is nog steeds een knelpuntberoep.  Dus... een opleiding hoeknaadlasser volgen, geeft absolute jobzekerheid!

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

De opleiding hoeknaadlasser start met enkele basistechnieken.  Stap voor stap leert de cursist op een correcte wijze lasverbindingen te maken.  Veel praktijk... en veel oefening.  Module na module wordt de moeilijkheidsgraad verder opgebouwd.  Na het volgen van de basismodules wordt het basisniveau 1 bereikt.  

De cursist voorziet zelf in de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen: lashelm, lasbril of lasscherm, niet brandbare kledij, veiligheidsschoenen, lashandschoenen.

Eén lestijd per week is de standaard.  Uitzonderlijk kunnen er 2 lestijden per week ingepland worden.  Een volledig lessenrooster wordt u bij de start van de opleiding bezorgd.

Alle personen die de MIG-MAG lastechniek stevig onder de knie willen krijgen

Programma

Introductie MIG-MAG lastechniek  36u
MIG-MAG hoeknaadlassen basis  36u
MIG-MAG hoeknaadlassen niveau M1  36u

Na het bereiken van basisniveau M1, kan je de opleiding verder zetten en evolueren naar een niveau M2 en verwerf je de vaardigheden van een volwaardig hoeknaadlasser.

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. Meer info & voorwaarden.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.