Bijscholing inbraakbeveiliging conceptie van alarmsystemen

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Bijscholing inbraakbeveiliging conceptie van alarmsystemen

De bijscholing inbraakbeveiliging conceptie van alarmsystemen richt zich tot iedereen die al het certificaat van de basisopleiding behaalde en dit volgens de wetgeving voor een nieuwe periode van 5 jaar dient te verlengen. Zowel het leidinggevend als het uitvoerend personeel moet een (opfris)bijscholingscursus volgen.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

De sector van de 'beveiligingen' werd bij K.B. van 17 december 1990 geregeld. Intussen werd het K.B. van 17 december 1990 betreffende de opleiding van het personeel van de beveiligingsondernemingen en de erkenning van de opleidingsinstellingen gewijzigd door het K.B. van 28 oktober 1996. De installateurs die al houder zijn van een certificaat - dat vijf jaar geldig blijft - en hun erkenning voor een nieuwe periode van vijf jaar willen verlengen, moeten bijscholingscursussen volgen.

Installateurs die al houder zijn van het certificaat en hun erkenning voor een nieuwe periode van vijf jaar willen verlengen.

Attest geslaagd voor de basisopleiding + uittreksel uit het strafregister af te leveren voor aanvang van de cursus.

  • Recht en deontologie
  • Beveiligingsdenken
  • Elektronische beveiliging
  • Projectering en beveiligingsconcept.

Als je zonder enige afwezigheid de bijscholingscursus over 16 uren hebt gevolgd, ontvang je het 'getuigschrift van bijscholingscursus inzake conceptie van alarmsystemen en -centrales'.
Het getuigschrift is geldig voor een periode van 5 jaar.

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Gereglementeerd beroep in België

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.