Basisopleiding beveiliging leidinggevend personeel

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Basisopleiding beveiliging leidinggevend personeel

De basisopleiding beveiliging voor leidinggevend personeel richt zich tot diegenen die de werkelijke leiding van een beveiligingsfirma waarnemen. De zaakvoerder en het leidinggevend personeel van een beveiligingsfirma zijn verplicht een opleiding te volgen lopende over 45 uur.

 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Wie na 29 mei 1990 personeel in dienst neemt of een zelfstandige activiteit opstart in de beveiligingssector, moet zich in orde stellen met het K.B. van 17 december 1990 betreffende de opleiding van het personeel van de beveiligingsondernemingen. 

Attest van goed gedrag en zeden. Dit attest dient bij inschrijving te worden binnengebracht op de campus om definitief ingeschreven te zijn.

  • Algemene beveiligingsfilosofie en risicomanagement (15u)Beveiliging, beveiligingsmethoden en –technieken, beveiligingsindustrie, waarvan 6u
  • praktische oefeningen.
  • Recht (12u), bepaald reglementering van de sector, onderhoudscontracten, verzekeringen, aansprakelijkheid, lokale reglementeringen
  • Personeelsselectie (3u)
  • Projecteringsoefeningen (12u)
  • Deontologie, rechten en plichten (3u)

 

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. Meer info & voorwaarden.

Digitale opleidingscheques

Je kan opleidingscheques aanvragen voor deze opleiding. Hiervoor heb je volgende gegevens nodig. De aanvraag gebeurt via het WSE-loket

  • ODB-nummer: ODB-Z00011
  • Officiële opleidingsnaam : Inbraakbeveiliging - leidinggevend
  • Opleidingsverstrekker: Agentschap Innoveren en Ondernemen

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Gereglementeerd beroep in België

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Alle meest gestelde vragen Contacteer onze klantendienst

Welke opleiding moet ik volgen als bediende/installateur/zaakvoerder?
Als bediende kan je best de opleiding ‘Beveiliging conceptie van alarmsystemen’ volgen. Als installateur volg je dan weer best de opleiding ‘beveiliging installatie en onderhoud van alarmsystemen’. Ben je zaakvoerder of wil je zaakvoerder worden dan volg je de opleiding ‘beveiliging leidinggevend personeel’. Zelfstandigen dienen alle 3 deze opleidingen volgen. Deze kunnen in principe alle 3 tegelijk gevolgd worden maar dit is niet aan te raden omdat de combinatie redelijk zwaar is.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.