Artificiële Intelligentie en ChatGPT in de praktijk

€ 185.00 incl.
€ 152.89 excl. BTW

Artificiële Intelligentie en ChatGPT in de praktijk

Artificiële Intelligentie (AI) is onze wereld drastisch aan het veranderen. In ons dagelijks leven gebruiken we zelfs veel AI-toepassingen zonder dat we erbij stil staan. Met de doorbraak van Generatieve AI en tools zoals ChatGPT,  zal AI ook op de werkvloer een steeds belangrijkere en meer zichtbare rol spelen. Deze opleiding biedt je een diepgaand inzicht in de mogelijkheden van AI en leert je hoe je deze innovatieve technologie effectief kunt toepassen in je professionele leven. Tot slot gaan we aan de slag met tools als ChatGPT en DALL-E om de mogelijkheden van AI te ervaren onder begeleiding van een expert.

 

€ 185.00 incl.
€ 152.89 excl. BTW

In detail

Haast niemand twijfelt er nog aan: Artificiële Intelligentie zal veranderen hoe we leven en werken (en doet dat vandaag al). Het is daarom belangrijk om een basiskennis op te bouwen over AI en hoe er mee om te gaan. Tijdens deze opleiding beantwoorden we enkele kernvragen zoals “Wat is AI?”,  “Hoe leren AI systemen?”, “Wat kan AI betekenen op de werkvloer?” en “Hoe gaan we verantwoord om met AI in professionele context?” Naast ons te verdiepen in een stukje (belangrijke) theorie, gaan we tijdens de sessies ook aan de slag met enkele AI tools. 

Over de Docent:
Stefano Moi is Digital Coach en Sales Manager bij technologiebedrijf The Value Hub. Vanuit deze rol ondersteunt hij bedrijven bij het bepalen van hun digitale transformatiestrategie en helpt hij vragen beantwoorden als “Wat kan Artificiële Intelligentie betekenen voor ons bedrijf?”. Daarnaast begeleidt hij de Business Club Artificiële Intelligentie van Voka Limburg, waarbij hij Limburgse ondernemers inspiratie brengt over de mogelijkheden van AI en op weg helpt met hun eigen AI case. Hij is fan én fervente gebruiker van ChatGPT, dat hij gebruikt als virtuele assistent om productiever te zijn bij het schrijven en als sparring partner om zijn wilde ideeën concreter te maken.

De opleiding volgt het principe van BYOD (Bring Your Own Device). Je eigen laptop meebrengen is dus een must! Vergeet ook je oplader niet.

Op voorhand een gratis account aanmaken op http://chat.openai.com en op http://labs.openai.com is aangeraden! Zo verlies je tijdens de opleiding geen tijd!

De opleiding richt zich tot iedereen die nieuwsgierig is naar hetgeen AI en/of ChatGPT kan betekenen voor zijn/haar job en/of bedrijf:

  • Ondernemers
  • Marketing- en communicatiemedewerkers
  • Human Resources medewerkers
  • Management profielen


Les 1: We leggen de nadruk op AI in het algemeen, waarbij we beginnen met een stukje theorie dat we koppelen aan herkenbare voorbeelden in ons dagelijks leven. In de praktijkoefeningen passen we de uitgelegde principes ineens toe en bekijken we ze met aandacht voor detail.
Inleiding: Artificiële Intelligentie is overal
Wat is AI?
Hoe leren AI systemen? 
Praktisch: We gaan ons eigen Computer Vision AI model trainen met TeachableMachine van Google
AI Sleutelbegrippen (vb. Machine Learning, Neurale Netwerken, Computer Vision, Generative AI, …)

Les 2: De focus ligt op het toepassen van AI in het bedrijfsleven:
De impact van AI op de bedrijfswereld
Verantwoord gebruik van AI in professionele context (Ethics) + oefening op moralmachine.
Hands-on kennismaken met enkele Generative AI tools ahv enkele praktijkvoorbeelden en daarna is het aan jou! Je kan oefenen en experimenteren met ChatGPT, DALL-E, Synthesia, Huggingface,... 

 

Kmo-portefeuille

Thema: Digitalisering - Software

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 122.31
  • KO** € 107.02

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.