Arduino Gevorderden

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Arduino Gevorderden

Ontdek de geavanceerde Arduino module, waarmee je een stap kan zetten in de richting van professioneel werken met technologie, je kennis kan uitbreiden en belangrijke industrie 4.0 vaardigheden kan leren op het gebied van engineering, mechatronica, gegevensverwerking en het Internet Of Things.

Deze geavanceerde module is ontworpen rond projectgebaseerd leren en is een praktische leerervaring die je helpt bij het ontwikkelen van belangrijke technische vaardigheden en het leren van kernaspecten van mechatronica en Matlab- en Simulink-programmering.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Je verbindt wat je leert en maakt met echte industrieën, we moedigen je aan om kritisch te denken en je kennis te verdiepen door middel van experimenten.

Ga aan de slag met het Internet Of Things! Leer hoe je gegevens kan verzamelen, opslaan en visualiseren, op afstand bediende applicaties kan bouwen en het dagelijks leven kan verbeteren met slimme apparaten.

We maken gebruik van de hardwarekits voorzien door Arduino zelf (of een gelijkaardige kit). Je koopt de bijbehorende kit zelf aan. 

  • Je wil de wereld van verbonden systemen verkennen en leren over de verschillende toepassingen van het IoT, door slimme apparaten zelf te bouwen. Je verkent de fundamentele concepten van IoT, zoals sensoren, automatisering, gegevensverzameling en -analyse, grafieken, cloudopslag en bediening op afstand.
  • Opgelet: voorkennis van basis elektronica en Arduino is vereist (link naar Arduino basis).

Je moet al enige kennis hebben van programmeren en elektronica, aangezien de basisconcepten niet worden uitgelegd tijdens deze module. Je hebt echter geen voorkennis nodig van het IoT of het gebruik van bijvoorbeeld Cloud services, API's en verschillende sensoren voor het verzamelen van gegevens.

Voorkennis van basis elektronica en Arduino is wel vereist (link naar Arduino basis).

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Je leert hier welke componenten voor het maken diverse systemen je kan aansturen en beheren met Arduino.

Je doet ook programmeerervaring op op het gebied van:

• Subroutines

• Flowcontrol

• Interrupts

• Toevoegen van Libraries.

Je brengt je eigen laptop mee met installatie van Windows, samen voorzien we dan tijdens de eerste les de nodige software.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.