Extra parking aan SyntraPXL-campus in Hasselt

1 maand geleden

Door de populariteit van onze avondopleidingen merken we dat er op sommige dagen onvoldoende parkeerplaatsen zijn aan de SyntraPXL-campus in Hasselt. Natuurlijk willen we ervoor zorgen dat jij makkelijk en snel kan parkeren zodat je op tijd in de les geraakt. Daarom hebben we een oplossing uitgewerkt om de parking te vergroten.

 

campus hasselt

Vanaf nu kunnen jullie gebruikmaken van twee extra parkings. Concreet gaat het om de parking van Rexel tegenover de campus en de parking van de VDAB naast de campus. Op de kaart hebben we in het geel aangeduid waar je deze extra parkeerplaatsen kan terugvinden.

Op deze manier willen we jouw parkingervaring verbeteren én gevaarlijke toestanden op de campusparking vermijden. Daarom vragen we om zeker de brandweg (de weg + rond punt tegenover de hoofdingang) vrij te houden. Rijd je elektrisch? Dan kan je gebruikmaken van de parkeerplaatsen voor elektrische wagens, let wel op dat je hier enkel mag parkeren als je de wagen oplaadt.

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Eddy Debauve
Artikel

SyntraPXL zet samen met Microsoft in op levenslang leren

Artikel

Ben Moors maakt carrièreswitch naar 3D-tekenaar dankzij SyntraPXL

Na achttien jaar als offsetdrukker vond Ben Moors dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij volgde de opleiding 3D print productdesigner bij SyntraPXL en werkt nu voltijds als 3D-tekenaar bij een orthopedisch bedrijf. Daarnaast engageert hij zich als zelfstandige om allerlei projecten te ontwerpen én 3D-printen. Van een succesvolle carrièreswitch gesproken!

Nieuws

SyntraPXL-docent Dirk Noben maakt 100% groene batterijeninstallatie op T2-campus in Genk

De innovatieve T2-campus in Genk is een pareltje rijker. Docent en technisch adviseur Dirk Noben bouwde er deze indrukwekkende batterijeninstallatie. De installatie is niet alleen leerrijk, maar ook 100% groen én circulair. De energie voor al deze batterijen komt immers uit de zonnepanelen op het dak van de T2-campus.

Artikel

Dé 10 opleidingen die jou lentekriebels geven

Toegegeven: de lente lijkt soms nog ver weg. Gelukkig zijn er naast een stralend zonnetje nog andere manieren om in de voorjaarsstemming te geraken. Je inschrijven voor een van deze tien opleidingen, bijvoorbeeld!

Artikel

De wondere wereld van Arduino

Arduino: het klinkt als een romantisch stadje in de Toscaanse heuvels. Toch is de enige link met Italië het feit dat dit mini-computertje daar is uitgevonden. Wikipedia omschrijft Arduino als een open source elektronisch platform waarmee je eenvoudig elektronica kan programmeren. Wij gaan in deze blogpost wat dieper op de mogelijkheden in. Van pure fun tot professioneel gebruik: dit kan je met een Arduino!

sso wijzigingen syntrapxl
Nieuws

Veilig en vereenvoudigd: de overgang naar SSO bij SyntraPXL