Beoordeel het werk van onze bouwkundige tekenaars

2 years 9 months geleden

Ook in het atypische cursusjaar 2020-2021 bulkte het weer van het ontwerptalent in de opleiding BIM bouwkundig tekenaar. Onder normale omstandigheden komen heel wat geïnteresseerde architecten en bouwprofessionals de beste eindwerken beoordelen tijdens onze jaarlijkse pitch-fight. Maar dit jaar is het anders. Een fysieke vijfde editie van de pitch-fight bleek niet mogelijk, maar om de beste bouwvisualisatie te kiezen, hebben we toch een oplossing: Jij mag dit jaar mee jureren!

pitchfight

Enkele dagen geleden pitchten de beste cursisten hun bouwdesign voor een green-key in onze eigen videostudio. Deze zomer trekken we alle registers open en is iedere Limburger een potentieel jurylid.

Ben jij een professional uit de bouw? Laat je kennersoog dan zéker vallen op het werk van onze bouwkundige genieën. Bouwaanvragen, 2D tekenwerk en 3D tekenwerk behoren tot de skills van onze BIM bouwkundige tekenaars, maar in het onderstaande filmpje staan de visualisaties centraal.

Bekijk de integrale opname 

Stem voor jouw favorietof bekijk elke pitch apart:

Stem zo snel mogelijk op jouw favoriet!

Naar het stemformulier 

We maken de winnaar bekend op vrijdag 10 september.

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Artikel

“Het is een grote troef om als journalist ook goede foto’s te kunnen maken”

Nina Pieri volgde de bachelor journalistiek aan Hogeschool PXL, maar besloot daarna ook nog een voltijdse dagopleiding fotografie bij SyntraPXL te volgen. Een mooi voorbeeld van hoe beide onderwijsinstellingen elkaar perfect kunnen aanvullen en van jou een krak in je vak maken.

Artikel

De 5 voordelen van een zomerse bijscholing

Zien juli en augustus er in jouw agenda nog relatief rustig uit? Dan is het hoog tijd om je in te schrijven voor een opleiding van onze summerschool. Je verbetert er niet alleen je expertise mee, het biedt ook nog vier andere voordelen.

Artikel

Van steunzolen maken tot HTML schrijven

Jill Wets werkte jarenlang in de orthopedie. Met plezier en toewijding maakte ze steunzolen en specialiseerde ze zich in rolstoelen, maar intussen bleef ook haar andere passie groeien: die voor de IT. Toen haar contract in de orthopedische sector afliep, besloot ze de sprong naar full stack developer te wagen, en dat bleek een goede keuze.

Artikel

“Fotograferen is durven dirigeren”

Tot twee jaar geleden had cursist Ivan Coemans geen idee dat hij zo goed kon fotograferen. Het was pas tijdens de opleiding fotografie van SyntraPXL dat dit verborgen talent van hem aan het licht kwam. En hoe!

Robby Pipeleers
Artikel

“Overdag werk ik met de dood, ’s avonds vier ik het leven”