Beoordeel het werk van onze bouwkundige tekenaars

2 years 11 months geleden

Ook in het atypische cursusjaar 2020-2021 bulkte het weer van het ontwerptalent in de opleiding BIM bouwkundig tekenaar. Onder normale omstandigheden komen heel wat geïnteresseerde architecten en bouwprofessionals de beste eindwerken beoordelen tijdens onze jaarlijkse pitch-fight. Maar dit jaar is het anders. Een fysieke vijfde editie van de pitch-fight bleek niet mogelijk, maar om de beste bouwvisualisatie te kiezen, hebben we toch een oplossing: Jij mag dit jaar mee jureren!

pitchfight

Enkele dagen geleden pitchten de beste cursisten hun bouwdesign voor een green-key in onze eigen videostudio. Deze zomer trekken we alle registers open en is iedere Limburger een potentieel jurylid.

Ben jij een professional uit de bouw? Laat je kennersoog dan zéker vallen op het werk van onze bouwkundige genieën. Bouwaanvragen, 2D tekenwerk en 3D tekenwerk behoren tot de skills van onze BIM bouwkundige tekenaars, maar in het onderstaande filmpje staan de visualisaties centraal.

Bekijk de integrale opname 

Stem voor jouw favoriet



of bekijk elke pitch apart:

Stem zo snel mogelijk op jouw favoriet!

Naar het stemformulier 

We maken de winnaar bekend op vrijdag 10 september.

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Op woensdag 27 juni 2018 stellen de cursisten Digitaal Technisch Tekenaar hun projecten voor, een uitgelezen kans om talent te spotten en binnen te halen. Ben je op zoek naar een gemotiveerde starter voor jouw bedrijf? Kom dan jouw witte raaf zoeken op de 3de editie van de Pitch Fight. Ben je cursist, ex-cursist, docent of zelf geïnteresseerd in een opleiding digitaal technisch tekenaar?

tim babprasert
Artikel

“Ik zat twintig uur per week in de trein om de opleiding professioneel klusser te volgen”

Tim Babprasert bezit een straffe portie doorzettingsvermogen. Toen hij eenmaal wist dat hij professioneel klusser wilde worden, ging hij er honderd procent voor. Dat hij voor de opleiding dagelijks vanuit Gent naar de T2-campus in Genk moest treinen, maakte hem niks uit. Niet veel later ging hij zelfs nog een stap verder en verhuisde hij voor zijn job naar Limburg. 

Vic De Plecker
Artikel

"Onze paarden zijn letterlijk en figuurlijk goud waard"

De Belgische jumpingruiter Wilm Vermeir maakt dit jaar kans om naar de Olympische Spelen te gaan. Tot de selectie bekend is, houdt hij het hoofd koel en steekt hij al zijn tijd in trainen en wedstrijden rijden. Daarnaast begeleidt Wilm een aantal leerlingen uit de SyntraPXL duaalopleiding paardenhouder. Een van hen is Vic De Plecker, die zelf ook een beloftevolle ruiter is en bij Wilm helemaal tot bloei komt.