Kelner Duaal leren

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Kelner Duaal leren

Bij SyntraPXL Duaal leren kom je één dag naar de campus en ga je vier dagen werken. Je leert de kneepjes van het vak door een ervaren vakexpert, mentor op de werkvloer. 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

De connectie tussen keuken of bar en klant is de ober/kelner. Lekker eten of drinken in fijn gezelschap is één maar een topbediening daarbij maakt de culinaire ervaring pas echt compleet. Als cursist 'Hulpkelner Duaal' leer je de zaal klaarmaken (indekken van tafels, aanvulling drank, kennis menukaart opdoen, enz.), het verwelkomen van gasten, het opdienen van gerechten en dranken alsook het opruimen en schoonmaken met het doel de gast optimaal te bedienen. Teamwork makes the dream work! Dit is zeker ook van toepassing in de HoReCa sector. Je leert samenwerken, elkaar helpen, instructies volgen en geven, enz. 

Heb je nog vragen? Ben je overtuigd?
Contacteer ons dan op het nummer 011/30 32 20 of via duaalleren@syntrapxl.be

Hulpkelner Duaal:

  • 15-25 jaar
  • 2de graad secundair onderwijs
  • De opleiding duurt 2 jaar

Restaurant en keuken Duaal:

  • 15-25 jaar
  • 3de graad secundair onderwijs
  • Combinatie keuken en zaal*
  • De opleiding duurt 2 jaar
  • Cursisten die al een secundair diploma op zak hebben, kunnen deze opleiding volgen

Kok Duaal:

  • Vanaf 15 jaar (geen leeftijdsgrens)
  • Minstens het 2de leerjaar van de 3de graad behaald
  • Specialisatiejaar
    • De opleiding duurt 1 jaar
    • Schoolse voorkennis vereist

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

'Hulpkelner duaal'

  • Ondersteuning bij bediening
  • Zaal- en tafelschikking

'Restaurant en keuken Duaal'

  • Basis keukentaken
  • Basis keukenorganisatie
  • Basis keukentechnieken en -bereidingen
  • Bediening zaal
  • Bereidingen zaal
  • Organisatie zaal

'Kok Duaal'

  • Keukentaken
  • Keukentechnieken en -bereidingen
  • Keukenorganisatie
  • Creatieve keuken
  • Interactie met gasten

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.