Culinair BBQ'en met Ofyr en Kamado

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Culinair BBQ'en met Ofyr en Kamado

Een opleiding bomvol overheerlijke gerechten die je met de bbq kan bereiden. De smaak van rook en de gezelligheid van knetterende houtskool. Laat je inspireren en verras je gasten met hoogstaande culinaire BBQ-gerechten!

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Je krijgt les van 2 professionele chefs: Chef Vikking (Vik Nelissen) & chef Bart à La Carte (Bart De Ceuster). Allebei zijn ze experts in het bereiden van culinaire hoogstandjes op de Ofyr en de Kamado. Ze laten je zien dat de Ofyr veel meer is dan enkel show cooking en geven je veel bruikbare tips mee om je Kamado optimaal te gebruiken.

Je mag je alvast verwachten aan supergezellige en verrijkende lessen.

Horeca-uitbaters, keukenchefs en hun medewerkers, eigenaars van een foodtruck, cateraars, enz...

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.