SYNTRA Limburg op de Real Estate Awards

5 years 11 months geleden

De Real Estate Awards van 2018 zijn bekend en onze eigen student Steven Raets mocht alvast mee op het podium voor de nominaties van beste vastgoedstudent. Daarnaast volgde hij zijn stage bij Alain Haven, verkozen tot beste vastgoedondernemer van het jaar. Wij leveren kwaliteit af.

Real estate awards

De Confederatie van Immoberoepen (CIB Vlaanderen) reikte donderdagavond in Tour & Taxis de prestigieuze Real Estate Awards uit. Alain Haven van het Haspengouwse vastgoedkantoor Immo Haven werd daar verkozen tot Vastgoedondernemer van het Jaar. En er waren nog Limburgse winnaars…

Met deze awards stimuleert en inspireert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector. Naast een jury, die per categorie 3 genomineerden aanduidt, mocht het publiek van de slotshow mee bepalen wie met een prijs ging lopen.

De belangrijkste onderscheiding ging meteen naar een Limburger. Alain Haven van Immo Haven uit Alken mag zich de Vastgoedondernemer van het Jaar noemen. Het kantoor is actief in Alken en Sint-Truiden. Zaakvoerder Alain Haven is heel tevreden: “Bij ons komen de mensen op de eerste plaats, dan pas de cijfers. Maar net daardoor kunnen we uitpakken met goede cijfers.”

Niet alleen gevestigde waarden, maar ook aanstormend talent werd in de kijker gezet. Als Vastgoedbelofte van het Jaar behoorde Elke Neeskens van Immosign+ uit Bocholt tot de 3 finalisten.

Daarnaast was er ook een prijs voor de Vastgoedstudent van het Jaar. Mee op het podium stond Steven Raets uit Wellen die was voorgedragen door SYNTRA campus Genk omdat hij het beste eindwerk had afgeleverd. Steven Raets is stagiair bij… Alain Haven.

Bron: Made in Limburg

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Hotel Mama
Artikel

Ligt jouw zoon of dochter languit in de zetel?

Artikel

SYNTRA-opleiding maakt verdere groei binnen de vastgoed mogelijk

GENK - “Als vastgoedmakelaar sta je ten dienste van de mensen bij het kopen of verkopen van een onroerend goed. Die rol is me op het lijf geschreven”. Dat vertelt Chris Tielemans (35) uit  Genk, die met zijn ervaring in het vak dankzij de SYNTRA-opleiding ‘Vastgoedmakelaar’ voor zichzelf meer groeikansen ziet.

Nieuws

Nieuwe vastgoedmakelaarswet

Ben je werkzaam in de vastgoedsector? Dan is het belangrijk dat je weet dat op 1 september de nieuwe vastgoedmakelaarswet van kracht ging.

De wet moet zowel de consument als de bonafide vastgoedmakelaar meer bescherming bieden.

Artikel

De 5 voordelen van een zomerse bijscholing

Zien juli en augustus er in jouw agenda nog relatief rustig uit? Dan is het hoog tijd om je in te schrijven voor een opleiding van onze summerschool. Je verbetert er niet alleen je expertise mee, het biedt ook nog vier andere voordelen.

Artikel

Van steunzolen maken tot HTML schrijven

Jill Wets werkte jarenlang in de orthopedie. Met plezier en toewijding maakte ze steunzolen en specialiseerde ze zich in rolstoelen, maar intussen bleef ook haar andere passie groeien: die voor de IT. Toen haar contract in de orthopedische sector afliep, besloot ze de sprong naar full stack developer te wagen, en dat bleek een goede keuze.

Ivan Coemans
Artikel

“Fotograferen is durven dirigeren”